Uitzending
RTL Boulevard - 5-12-2018

5-12-2018

RTL Boulevard

330 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Piers Morgan haalt hard uit naar Meghan Markle
Een mededogenloze actrice, zo omschrijft talkshowhost Piers Morgan Meghan Markle. Hij haalt flink naar haar uit in een column in de Daily Mail. Het is de zoveelste smet deze week op de naam van de nieuwe, Britse royal.

Eindelijk: nieuw seizoen Flikken Maastricht gaat van start
Nog even geduld en dan gaat eindelijk het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht weer van start. Hoofdrolspelers Victor Reinier en Angela Schijf zijn er van overtuigd dat het weer een seizoen om van te smullen wordt.

Bloedmooie Gigi Hadid schittert op de Pirelli-kalender
Bij de naam Pirelli denk je misschien aan een heerlijk Italiaans gerecht of toetje. Ergens klopt dat laatste, maar dan in de vorm van topmodellen die schitteren op de exclusieve Pirelli Kalender, die vandaag weer wordt gelanceerd.

Peter R. de Vries windt zich op over John van den Heuvel-zaak
Peter R. de Vries wil dat de Nederlandse maffia harder wordt aangepakt zodat collega John van den Heuvel weer kan aanschuiven in RTL Boulevard. En dat maakt hij dan ook op geheel eigen wijze duidelijk.

Internationale operatie brengt maffiaclan 'Ndrangheta flinke klap toe
Tijdens een grote internationale actie tegen de Italiaanse maffiaorganisatie 'Ndrangheta, doet de Nederlandse poiltie vandaag op meerdere plekken invallen. Een operatie met grote gevolgen voor de maffiaclan.

Paul de Leeuw pakt groots uit met eigen sinterklaasshow
Al jaren zorgt Paul de Leeuw met de Goedheiligman zelf voor verrassingen op pakjesavond. Dat deed hij jaren bij de NPO, maar vanavond is Paul voor het eerst met zijn Sinterklaasshow te zien op RTL 4. Een goede reden voor Miljuschka om samen met hem pepernoten te gaan bakken.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 5 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie