Uitzending
RTL Boulevard - 6-12-2018

6-12-2018

RTL Boulevard

453 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Groot feest: prinses Amalia wordt 15
Hare Koninklijke Hoogheid Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria Prinses van Oranje-Nassau wordt morgen alweer 15 jaar en dat vieren wij graag met haar mee!

Fockeline Ouwerkerk over zoontje: 'Het is een hele chille gast'
Begin oktober is Fockeline Ouwerkerk bevallen van haar eerste kindje, Joe. Aan RTL Boulevard vertelt de actrice hoe het gaat met haar pasgeboren kindje.

Paul de Leeuw trots op hoge kijkcijfers sinterklaasshow
Gisterenavond was Paul de Leeuw voor het eerst met zijn eigen sinterklaasshow te zien bij zijn nieuwe werkgever RTL. Nederland blijkt massaal zijn televisie afgestemd te hebben op het programma van Paul en daar is de presentator maar wat blij mee!

John kreeg brok in zijn keel na steunbetuiging Peter R.
Afgelopen woensdag vertelde Peter R. de Vries in de uitzending van RTL Boulevard dat hij wil dat de Nederlandse mocromaffia harder wordt aangepakt, zodat zijn crimecollega John van den Heuvel gewoon weer veilig over straat kan. John van den Heuvel laat vandaag weten dat de woorden van Peter R. de Vries hem erg geraakt hebben.

Kopstuk Mocromaffia opperde plan om officier van justitie om te brengen
Kopstukken uit de Mocromaffia hebben erover nagedacht om officier van justitie Koos Plooij om het leven te brengen. Dat blijkt uit onderschepte versleutelde berichten tussen Redouan Taghi en De Chileen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 6 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!