Uitzending
RTL Boulevard - 2-12-2018

2-12-2018

RTL Boulevard

356 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Olcay duikt in de wereld van een sekstelefoniste
Kelly heeft een apart bijbaantje: sekstelefoniste. Als Kyoko harkt ze in de tussenuurtje heel wat centjes binnen, maar dat gaat niet zonder problemen. Olcay Gulsen ging bij haar langs.

Richard Groenendijk al ruim 15 kilo afgevallen
Op de roder loper van The Addams Family viel ons op dat Richard Groenendijk heel anders in zijn pak zit. Aan ons laat hij weten al ruim 15 kilo af te zijn gevallen. Het was niet vrijwillig, maar in verband met diabetes type 2 moest Richard toch echt aan zichzelf gaan denken. En met succes!

Is al dat hypermoderne speelgoed wel veilig?!
Met een simpele knuffelbeer of doosje Lego kun je tegenwoordig niet meer aankomen op een verjaardag of pakjesavond. Het speelgoed van vandaag wordt alsmaar moderner met soms nog meer snufjes dan je eigen mobiel. Is dit allemaal wel veilig? RTL Boulevard-techdeskundige Vivianne Bendermacher geeft advies.

The Addams Family griezelt door Nederland
Wie keek er vroeger niet naar The Addams Family? Het ruim 80 jaar oude verhaal is terug in een vers musical-jasje. RTL Boulevard ging langs bij de premiere.

Meghan Markle afgeslacht in de Britse media
Aan het begin van zijn relatie vroeg prins Harry de Britse media om 'zijn' Meghan zoveel mogelijk met rust te laten. Dat ging even goed, maar inmiddels is er een heksenjacht geopend en wordt Meghan Markle van alle kanten aangevallen. Marc van der Linden is bij ons om uit te leggen hoe het nu precies zit.

37-jarige acteur Dave Mantel plotseling overleden
Dave Mantel breekt voor het grote publiek door als Menno Kuiper in Goede Tijden, Slechte Tijden. Na zijn vertrek staat hij naast Romy Monteiro in de musical The Bodyguard. Op zaterdag 1 december komt er een einde aan dit alles als bekend wordt dat hij plotseling is overleden. Vrienden en collega's reageren vandaag geschokt.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 2 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie