Uitzending
RTL Boulevard - 28-1-2014

28-1-2014

RTL Boulevard

1576 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Slaande ruzie broertjes Pardoel
Gers Pardoel vormt al jaren een muzikale tandem met z'n tweelingbroer Robbie. Maar vandaag kregen we het verhaal binnen dat de twee flinke bonje hebben gehad. Straks reageren Gers en zijn broer zelf.

Lieke nog steeds dolgelukkig met vriend Bas
Lieke van Lexmond was gister natuurlijk ook aanwezig voor de premiere. Opvallend was dat haar nieuwe vriend in geen velden of wegen te bekennen was... Maar toch zit het nog helemaal goed tussen haar en Bas van Veggel!

Laurentien draagt stokje over aan Marja van Bijsterveldt
Per 1 januari is prinses Laurentien niet langer voorzitter van Stichting Lezen en Schrijven. Op de nieuwjaarsreceptie gisteren is de prinses nog even extra in het zonnetje gezet voor haar 10 jaar trouwe dienst.

Het roerige leven van skater Tim Zom
Tijdens het Internationaal Film Festival Rotterdam komen de meest spraakmakende en opvallende films voorbij. Zo ook de documentaire, Zombie, over het roerige leven van de Rotterdamse skater Tim Zom.

Maak plaats voor prins Charles
Terwijl prins Charles de pensioengerechtigde leeftijd al een tijdje is gepasseerd, is 'ie nog steeds geen koning. Toch lijkt het erop dat het paleis langzaam bezig is het e?e?n en ander klaar te maken voor Charles' onvermijdelijke toekomst.

Milika Peterzon heeft liefde van haar leven
Milika Peterzon heeft de liefde van haar leven gevonden.

Internationale gasten bij nucleaire top
Nog een kleine twee maanden en dan reizen alle wereldleiders af naar ons land. In Den Haag vindt op 24 en 25 maart de NSS, de Nucleaire top plaats, en voordat 't zover is moet er nog een hoop gebeuren!

Sterren lopen uit voor première Toscaanse Bruiloft
Heel Amsterdam stond gisteren op zijn kop voor de grote premiere van De Toscaanse Bruiloft... En dat is zelfs voor de ervaren cast best een big deal!

Gerard Joling breekt kies
Gisteren hadden we het al even over Gerard Joling, die een parel in zijn oester vond. Vandaag is er een update.

Acteur Edmond Classen overleden
Gisterenavond heeft de familie van Edmond Classen bekend gemaakt dat de acteur onverwacht op 75-jarige leeftijd is overleden.

Chantal Janzen bereidt zich voor op feest Beatrix
Chantal Janzen bereidt zich voor op het Prinses Beatrix Bedankfeest van aankomende zaterdag.

StartUp flop voor BNN
De nieuwe BNN-soap StartUp ging gisteren z'n vierde week in en helaas voor de makers is de serie nog steeds 'n zeer grote flop.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 28 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie