Uitzending
RTL Boulevard - 31-8-2015

31-8-2015

RTL Boulevard

912 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hollands glorie Bart van Maanen verovert modewereld
Dat we een aantal vrouwelijke Nederlandse topmodellen hebben, is belend. Denk aan Doutzen Kroes en Lara Stone. Over het mannelijk schoon hoor je veel minder, maar ze zijn er wel degelijk, zoals Bart van Maanen, Hollands glorie ten top.

Hema komt met vervolg op 'rookworstshirt'
Het rookworstenshirt kan u haast niet gemist hebben vorig jaar. Het was het ultieme hebbeding en nu is er goed nieuws, want er komt een vervolg.

Sophie Hilbrand wil taboe cosmetische chirurgie doorbreken
Sophie Hilbrand wordt toch ook wel een jaartje ouder en dat is met alle respect wel aan haar te zien. Zelf heeft ze daar geen problemen mee maar met in het wereldje van de Glitter en Glamour is een spuitje hier en daar niet zo gek. Met haar nieuwe programma Sophie in de Kreukels duikt ze in de wereld van cosmetische chirurgie.

Zwangere Trijntje stort zich vol op tournee
Trijntje Oosterhuis maakte afgelopen juni het mooie nieuws bekend dat ze weer mama wordt. Maar stilzitten tijdens haar zwangerschap, daar doet ze niet aan. Afgelopen weekend zong ze de sterren van de hemel op het 10-jarig jubileum van Q-music.

'Frank Boeien niet dronken op podium'
Frank Boeijen gaf dit weekend een bijzonder optreden in Eibergen.

Burgemeester Hilversum hoeft Lil' Kleine niet meer
Dit weekend is de rapper Lil' Kleine na een optreden meegenomen naar het politiebureau vanwege het beledigen van de politie. Het is het zoveelste incident van de rapper en hij begint een behoorlijke reputatie op te bouwen als het straatschoffie onder de rappers.

Jack van Gelder neemt afscheid van NOS
Jack van Gelder nam gisteravond afscheid van NOS Studio Voetbal, met de woorden: het is mooi geweest, echt mooi. En de tranen, die bleven uit!

Muziekwereld loopt uit voor MTV Video Music Awards
Gisterenavond en vannacht vonden in Los Angeles de 32e MTV Video Music Awards plaats. En net als elk jaar zorgde dat voor de nodige opschudding.

Gouden Dafne Schippers gehuldigd bij aankomst in Nederland
Neerlands trots Dafne Schippers is vanmiddag feestelijk onthaald op Schiphol en dat ging niet onopgemerkt voorbij.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 31 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie