Uitzending
RTL Boulevard - 1-9-2015

1-9-2015

RTL Boulevard

814 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

One Direction wil de wereld verbeteren
One Direction is by far de meest succesvolle boyband van deze eeuw. Maar wat doe je als je elk concert binnen een een paar minuten moeiteloos uitverkoopt en alle muziekprijzen al gewonnen hebt? Juist: De wereld verbeteren.

Edwin Evers geeft kijkje in privéleven
Edwin Evers is iedere ochtend op radio 538 te horen met zijn ochtendshow, maar wat doet de DJ eigenlijk als de uitzending voorbij is? Zijn sidekicks Rick en Niels daagden hem uit om een vlog te maken en dus pakte Edwin zijn telefoon en filmde hij de afgelopen dagen voor iedereen die het wil zien.

Lil' Kleine in verzoening met Pieter Broertjes
Lil Kleine, er gaat geen dag voorbij of hij is niet in het nieuws. Gisteren hadden we al de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes in de uitzending omdat een optreden van de rapper in zijn stad totaal uit de hand was gelopen en vandaag krijgt dat verhaal een staartje.

Politie grijpt niet in bij jarenlange stalking vrouw
Na de moord op Linda van der Giessen beloofde politie beterschap. Vrouwen die door exen gestalkt worden zullen beter gehoord worden en de daders vervolgd. Maar dat justitie niet naar slachtofefrs luisteren, vertelt een vrouw die jarenlang door een ex gestalkt wordt.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 1 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie