Uitzending
RTL Boulevard - 28-8-2015

28-8-2015

RTL Boulevard

724 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hans Klok en Gerard Joling zijn 'friends with benefits
Hans Klok heeft ht wel eens gedaan met Gerard Joling. Dat vertelt Hans tegen RTL Boulevard. "Dan spreek ik over een lange tijd geleden, dat was een beetje in onze wilde tijd", aldus Hans.

Hans Klok maakt debuut in Midden-Oosten
Hans Klok heeft een bijzondere show gehad in Abu Dhabi, waar hij net terug van is.

Gordon: Dit is het allermooiste wat ik ooit voor tv heb gedaan
Onze Gordon staat aan de rand van een heel nieuw avontuur. Zijn programma 'Nooit meer naar huis' start op 10 september, en voor de rasentertainer was dit weer een compleet nieuwe ervaring.

Frans Bauer verrast met nieuwe candid camera-show
Stel, je ligt deze zomer lekker op het strand en je hoort wat commotie achter je. Je kijkt op en je ziet een oma op waterski's voorbij komen.

Dafne Schippers pakt goud op 200 meter sprint
Vandaag is een historische dag in de sportgeschiedenis, onze oerhollandse Dafne Schipper pakte de goud op de 200 meter sprint.

Goed idee? Gevangenen laten samenwonen met studenten
Gevangenen die samenwonen met studenten. Dat klinkt apart, maar in Denemarken gebeurt dat al heel lang om de rei?ntegratie van de gevangenen te bevorderen. De grote vraag is natuurlijk, werkt het?

Familie vermoorde journalisten VS strijdbaar
Twee dagen na de vreselijke moord op de twee journalisten komt er meer informatie over de achtergronden naar buiten. De familie heeft ook gereageerd, emotioneel maar strijdvaardig. Ze hopen dat de dood van de journalisten nog iets te weeg kan brengen.

Gevonden lichaam A73 mogelijk geliquideerde Belg
Een liquidatie in Belgie? en een lijk op de Nederlandse snelweg. En dat heeft beiden te maken met een Belgische familie die ook wel 'The Sopranos' genoemd wordt.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 28 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie