Uitzending
RTL Boulevard - 1-10-2015

1-10-2015

RTL Boulevard

702 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

André Rieu verkoopt wereldwijd 35 miljoen albums
Het is feest voor André Rieu. Hij kreeg op zijn 66ste verjaardag een wel heel bijzonder cadeau: hij ontving een award van zijn platenlabel Universal, omdat hij 35 miljoen albums wereldwijd heeft verkocht. Hij is daarmee de best verkopende klassieke artiest ter wereld.

Voormalig GTST-acteurs halen herinneringen op
Goede Tijden, Slechte Tijden is een kweekvijver voor talent. Denk aan Cas Jansen, Angela Schijf en Georgina Verbaan die allemaal grote BN'ers zijn geworden. RTL Boulevard sprak met een aantal soapies van het eerste uur van de wie de carrière een lift kreeg na hun rol in de populaire soap.

3FM-dj's op 'schoolreisje' op onbewoond eiland
De dj's van 3FM staat een bijzonder weekend te wachten. De jongerenzender bestaat 50 jaar en dat laten de plaatjesdraaiers niet zomaar aan zich voorbij gaan. De komende dagen zendt het jarige station uit vanaf onbewoond eiland Pampus in de buurt van Muiden.

Oud-politieman Klaas Wilting in de bres voor vermisten
Stel, een familielid van jou wordt in het buitenland vermist, dan is het nog een hele klus om te ontdekken bij wie je nou eigenlijk moet zijn voor hulp en informatie. De stichting van oud-politieman Klaas Wilting gaat daarbij helpen.

Minister Justitie door het stof om foto Volkert
Minister van Veiligheid en Justitie, Ard Van der Steur, moest vandaag in de Tweede Kamer verantwoording afleggen over de manier waarop hij de Kamer heeft ingelicht over een geregisseerde foto van de moordenaar van Pim Fortuyn, Volkert van der G.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 1 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie