Uitzending
RTL Boulevard - 24-1-2014

24-1-2014

RTL Boulevard

1136 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Leontine Borsato: je hele leven gaat veranderen
Hoewel Marco Borsato inmiddels weer veilig thuis is, zit er bij zijn vrouw Leontine de schrik er nog goed in. "Het is een waarschuwing van het lichaam en die moeten we zeker in acht nemen. Je hele leven gaat veranderen."

Gerard Joling trots op nieuwe single
Presentren, acteren, zingen. Er is weinig dat Gerard Joling niet kan. En voor zijn eerste single van 2014 is Gerard een bijzondere samenwerking aangegaan.

Beatrix: een jaar na de abdicatiespeech
Op 28 april is het een jaar geleden dat dan nog Koningin Beatrix 't land op z'n kop zet met haar abdicatie-aankondiging. En ondanks dat ze op 30 april is afgetreden hebben we alles behalve echt afscheid van haar moeten nemen.

Maik bezoekt Amsterdam Fashion Week
Fashion Week 2014 ging gister officieel van start. Maik de Boer was natuurlijk van de partij. Voor het 10-jarig bestaan speurde hij naar de aankomende looks en trends. En vroegen we ons vooral af: waar zijn de pailletten en harde krullen?

Affaire van Hollande duurt voort
President Hollande heeft zich met zijn affaire behoorlijk in de nesten gewerkt. Zijn vrouw Valérie mag dan inmiddels uit het ziekenhuis zijn, Hollande's adviseurs zijn bang dat zijn misstap nog een behoorlijk staartje krijgt.

De avond van hét huwelijk
Vanavond gaan Lucas en Menno de geschiedenis in als allereerste getrouwde homostel in een soap. Caroline de Bruijn is 't meest getrouwd in GTST en weet als geen ander hoe het is om 'ja' te zeggen.

Willem-Alexander en Maxima in Rome
Het koninklijk paar was gisteren in Rome waar zij met militair ceremonieel werden ontvangen door Premier Enrico Letta in het Palazzo Chigi.

Boer Jos: geniet in het geheim van elkaar
Voor de miljoenen kijkers is de ontknoping van Boer Zoekt Vrouw dichtbij. In het echt maken de boeren deze moeilijke beslissing al maanden geleden. Een groot geheim waar eerdere boeren ook mee hebben moeten dealen.

Vrienden van Amstel staan stil bij Marco
Een staande ovatie voor Marco Borsato in AHOY Rotterdam tijdens De Vrienden van Amstel. Door ziekte kon de zanger de reeks niet voortzetten.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 24 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie