Uitzending
RTL Boulevard - 26-10-2020

26-10-2020

RTL Boulevard

256 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zoontje van Roxeanne Hazes helemaal in de ban van Sinterklaas
Over iets meer dan twee weken is het zover, dan maakt de goedheiligman zijn jaarlijkse uitstapje naar Nederland. Zangeres Roxeanne Hazes komt met een Sinterklaasboek.

'Wens van Ruinerwold-gezin om weer samen onder n dak te wonen'
Gerrit-Jan van D. (de vader van het Ruinerwoldse gezin, dat jarenlang in complete isolatie zou hebben geleefd), kan niet praten. De verdachte, is op verzoek van het Openbaar Ministerie in het "Pieter Baan Centrum" uitvoerig onderzocht

Zo nep was het iconische programma MTV Cribs
Vanaf je eigen bank lekker binnenloeren bij de grootste sterren ter aarde: voor veel mensen is het een guilty pleasure. De magic komt terug. Het populaire programma MTV Cribs keert terug op de buis en heeft deze keer een Nederlands tintje. We mogen binnenkijken bij niemand minder dan Don Diablo. Maar hoe echt is het programma eigenlijk?

Diederik Jekel: 'Als we ons best doen, kunnen we kerst met elkaar vieren'
De cijfers zijn niet goed: dreigende grafieken, schrikbarende getallen, wel genoeg bedden, maar niet genoeg verplegers: als we 't allemaal bij elkaar optellen, lijkt 't wel of we niet onder 'n keiharde lockdown uit kunnen. Maar is er toch nog iets van hoop?

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 26 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!