Uitzending
RTL Boulevard - 23-10-2020

23-10-2020

RTL Boulevard

276 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nog veel vragen rondom bizarre Nederlandse sekte
Deze week valt de Duitse politie een klooster binnen in het plaatsje Goch. Ze treffen daar een 25-jarige vrouw, die volgens het Duitse OM, tegen haar wil wordt vastgehouden door een geloofsgemeenschap. Het zou gaan om de Nederlandse sekte 'Orde der Transformanten.' Een man, wordt tijdens die inval bij de kraag gevat. En vanaf dat moment, volgt aanklacht na aanklacht.

Frank en Rogier zorgen voor gnante gesprekken met Art
Frank en Rogier zijn de afgelopen weken niet uit het nieuws te slaan. Niet vanwege hun glansrijke tv-carrire, maar vanwege de bloedbonje tussen het kibbelende koppel. Gisteren probeerde Art Rooijkakkers in zijn programma de angel eruit te trekken. Maar spoiler-alert: het werd er eigenlijk alleen maar genanter op.

Altijd al buren van prinses Beatrix willen zijn? Nu kan het
Altijd al een kopje suiker bij prinses Beatrix willen lenen? Dan is dit je kans! Tegenover de woning van de oud-vorstin in Lage Vuursche staat namelijk een huis te koop.

Edwin de Roy van Zuydewijn eist opnieuw geld van ex
Wie dacht dat onze Koninklijke Familie na een turbulente week lekker met een wijntje naar 'The Masked Singer' kon kijken, komt bedrogen uit. Vandaag verscheen Edwin de Roy van Zuydewijn, de ex van prinses Margarita, weer aan de poorten van het paleis. Hij stapt naar de rechter; omdat hij alimentatie eist.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 23 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie