Uitzending
RTL Boulevard - 31-10-2020

31-10-2020

RTL Boulevard

360 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Leco gruwelt van nieuwste wenkbrauwtrend
Niet iedereen is gezegend met een volle bos wenkbrauwen a la Cara Delevingne. Maar tegenwoordig zijn er genoeg hulpmiddelen op de markt om jezelf een stel nieuwe wenkies aan te meten. Op TikTok is het al een grote hit: de wenkbrauw tattoo! Je scheert je wenkbrauwen af, plakt je favoriete model erop en je hebt de wenkbrauwen waar je altijd al van droomde.

Holland's Got Talent-jury tippen hun favoriete kandidaat voor de grote finale
Na zeven voorrondes en twee halve finales is het vanavond tijd voor het klapstuk van Holland's Got Talent: de finale. Een bijzonder seizoen, niet alleen voor het eerst zonder publiek in de zaal maar ook zonder vast jurylid Dan Karaty. Spreekstalmeester Humberto Tan en de jury blikken terug en alvast een beetje vooruit.

Leontine Borsato blikt terug op haar veelbewogen jaar
Isa Hoes en Medina Schuurman brachten eerder deze week het boek 'Hoe ouder, hoe mooier' uit. Door Corona viel een grootse presentatie helaas in het water, maar daar bedachten de dames wat op: een 1 op 1 mini presentatie bij verschillende vrienden en bekenden. Zo gingen ze ook langs bij Leontine en haar dochter Jada Borsato. Moeder en dochter hebben sinds kort hun intrek hebben genomen in hun nieuwe huis. De twee vertellen meteen even hoe het met ze gaat.

Justitie hoopt huisschilder Sjonny W. achter tralies te krijgen voor meerdere moorden
Huisschilder Sjonny W. zou volgens het Openbaar Ministerie betrokken zijn bij de de dood van drie jonge vrouwen. Maar vorig jaar is hij er slechts bestraft voor 1. Aanstaande maandag start het hoger beroep. Met nieuwe bewijzen hoopt politie en justitie hem alsnog voor meerdere moorden veroordeeld te krijgen.

Sean Connery: van arme Schotse jongen tot Hollywood royalty
Mister James Bond is op negentig jarige overleden. Sean Connery kroop maar liefst zeven keer in de huid van de beroemdste geheim agent ooit. Hij zou in zijn huis op de Bahama's, in zijn slaap zijn overleden. De filmwereld is in diepe rouw.

'The Masked Singer was geweldig om mee te maken'
De strijd is nu pas echt losgebarsten in 'The Masked Singer'. De kandidaten moesten gisteravond met elkaar in duet en gaven alles om maar in het spel te blijven. Toch moesten er weer twee personages naar huis: de aap en de lama.

Barman Victor rookte een pakje sigaretten per dag
Stoptober is bijna voorbij, maar hoe is het barman Victor vergaan? RTL Boulevard vroeg het hem.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 31 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie