Uitzending
RTL Boulevard - 26-10-2018

26-10-2018

RTL Boulevard

477 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Andre Hazes in Ahoy: 'Hier kan geen drugs tegenop'
Andre Hazes begint vanavond aan de eerste van zijn drie uitverkochte concerten in Ahoy. We spraken de zanger zojuist en hij staat te trappelen om te beginnen.

De bromance tussen Justin Bieber en Martin Garrix lijkt voorbij
Eventjes leken ze vrienden voor het leven, maar de bromance tussen Justin Bieber en Martin Garrix lijkt nu toch echt voorbij. De twee volgen elkaar namelijk niet meer op Instagram.

Gwen van Poorten weg bij BNNVARA
Gwen van Poorten stopt als presentator bij BNNVARA. De zender laat weten dat ze trots zijn de presentatrice als jong talent in huis hebben gehad.

Art als presentator Expeditie Robinson? 'Allemaal roddels'
Dennis Weening zal volgend jaar niet meer te zien zijn als presentator van Expeditie Robinson. Neemt Art Rooijakkers het stokje over?

Speelde Nienke Plas vals in Expeditie Robinson?
Donderdagavond was te zien hoe Nienke en Johnny het tegen elkaar opnamen in een proef van maar liefst 5,5 uur in Expeditie Robinson. Kijkers waren het toch niet helemaal eens met de winnaar.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 26 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!