Uitzending
RTL Boulevard - 23-10-2018

23-10-2018

RTL Boulevard

333 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

House of Cards maakt zich klaar voor de spectaculaire finale
Het laatste seizoen van Netflix-serie House of cards is in aantocht. Een seizoen waarin alles tot een ongekende climax zal komen.

Zo pikant gekleed zag je Sonja Bakker nog nooit
Sonja Bakker kennen we vooral van eierkoeken. Dat al dat strenge diten loont, bewijst ze met een pikante foto in de Beau Monde.

Mr. Krakaka heeft schoten nooit echt gehoord
Drie jaar geleden ging Stefano viral nadat AT5 hem interviewde. Hij vertelde over hoe hij schoten hoorde tijdens het uitgaan en hij werd wereldberoemd in Nederland. Een dingetje: die schoten heeft hij verzonnen.

Prachtige jurken en fonkelende juwelen tijdens het staatsbezoek aan de Queen
Het Staatsbezoek der staatsbezoeken is vandaag van start gegaan. Koning Willem-Alexander en koningin Mxima brengen een bezoek aan Queen.

Dennis Weening stopt als presentator Expeditie Robinson
Het gonste al een tijdje van de geruchten. Gaat Art het Expeditie Robinson-stokje overnemen van Dennis Weening? De heren zwijgen in alle toonaarden, maar RTL komt met het verlossende antwoord.

Frank Masmeijer opgepakt in Breda
Frank Masmeijer zit weer in de cel. De oud-presentator is vanmiddag gearresteerd tijdens een lunch in Breda.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 23 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie