Uitzending
RTL Boulevard - 24-10-2018

24-10-2018

RTL Boulevard

437 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Bohemian Rhapsody is een ultieme ode aan band Queen
Gisteravond ging in Londen de langverwachte film Bohemian Rhapsody in première. De film over het wel en wee van de band Queen. Wij stuurden ultieme Queen fan Roel van Velzen naar het Wembley Stadion voor een exclusief verslag.

Harvey Weinstein wil schikken met slachtoffers #metoo
Harvey Weinstein zou willen schikken met meer dan tien slachtoffers, zodat ze niet naar de rechter gaan voor een schadevergoeding. Peter R. de Vries vertelt ons meer over de laatste ontwikkelingen in de #metoo-zaak.

Absolute must-see in de bioscoop: De Dirigent
Vanaf morgen is de nieuwe Nederlandse film De Dirigent te zien, met het waargebeurde verhaal van Antonia Brico, de eerste vrouwelijke dirigent ooit. Om dat te bereiken moet ze wel flink wat offers brengen.

Fatima Moreira de Melo in tranen door afscheid van huisdier
In het nieuwe boek 'Dan neem je toch gewoon een nieuwe' van Antoinnette Scheulderman vertellen tientallen BN'ers over de speciale band met hun huisdier en hoe zij omgaan met het verlies als deze komt te overlijden. Eva Jinek opende gisteravond de boekpresentatie en Olcay was erbij.

Koningin Máxima steelt de show tijdens staatsbanket op Buckingham Palace
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn in het Verenigd Koninkrijk voor een staatsbezoek. Gisteren stond een uitgebreid banket op het programma en alle ogen waren gericht op ... Máxima.

Ophef in Amerika: bompakket verstuurd naar Barack Obama
De Amerikaanse Secret Service heeft postpakketten met explosieven onderschept die onderweg waren naar Barack Obama en Hilary Clinton. Ook bij CNN is een vergelijkbaar pakketje gevonden. Wij spreken zo Michiel Vos live vanuit New York, maar laten we eerst kijken naar de berichtgeving van de afgelopen twee uur, wat we tot nu toe weten.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 24 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie