Uitzending
RTL Boulevard - 26-3-2020

26-3-2020

RTL Boulevard

211 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Trijntje Oosterhuis steekt kijkers hart onder de riem met beladen balled
Al de hele week zingt Trijntje verzoeknummers voor mensen die het echt verdienen. Ook vanavond zit Trijntje er weer klaar voor, samen met haar man Alvin Lewis zingt ze speciaal voor het 40-jarige jubileum van de ouders van Hanneke.

Verdachten Rolex-bende langer vast
De bende had het gemunt op de exclusieve horloges van onder andere Estelle Cruijf en de vader van Nicolette van Dam.De zaak zou vandaag inhoudelijk behandeld worden, maar vanwege de corona-beperkingen ging het om een pro-forma zitting.

Bekende winkeliers pleiten om sale uit te stellen
Onze economie ligt op zijn zachtst op z'n gat en de winkelstraten zijn volledig leeg. Ook voor BN'ers met een eigen kledingzaak zijn het barre tijden. De klok tikt en dus is het tijd om creatief na te denken om zo hun hoofd boven water te kunnen houden.

Lil' Kleine maakt zich grote zorgen om gezondheid vader
Lil' Kleine zit door de coronacrisis vast in Dubai en het is nog maar de vraag of hij op korte termijn terug kan keren naar Nederland. Wij spreken Jorik exclusief vanaf zijn vakantieadres.

Peter R. vindt toestand in Nederlandse gevangenissen zorgwekkend
Het is onrustig in de Nederlandse gevangenissen. Gedetineerden hebben al beperkte vrijheden, maar door het coronavirus is echt elke vorm van contact ingedamd. De angst om het virus op de cel te krijgen neemt ook toe. In buitenlandse gevangenissen breekt de pleuris al uit.

Peter R. is het niet eens met de overheid: 'Bidden kun je ook thuis'
Nederland is ontwricht door de coronacrisis. Er dreigt een tekort aan IC-bedden en het aantal doden en besmettingen neemt nog elke dag, zienderogen toe. Ondanks blijven kerken en moskeen wl beschikbaar voor maximaal 60 personen. Peter R. de Vries snapt er niks van.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 26 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie