Uitzending
RTL Boulevard - 28-3-2020

28-3-2020

RTL Boulevard

301 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Z gaan de familie uit Een Huis Vol om met de coronamaatregelen
Een huishouden met tien kinderen runnen: dat s al gigantisch pittig. Helemaal in deze tijd. Families uit 'Een Huis Vol' vertellen hoe ze het hoofd boven water houden en belangrijker: hoe ze elkaar niet de hersens inslaan.

Wat te maken met al dat gehamsterd voedsel?
De afgelopen weken, hebben we massaal gehamsterd. Meel, blikken sperziebonen en instant-aardappelpuree: het vloog de schappen uit.Maar wat kan je nou maken van al dat ingeslagen blikvoer? Nog meer inspiratie vind je op de website van Miljuschka.

K3-Klaasje moet nog even wennen aan samenwonen met vriend
De laatste weken dansten de meiden van K3 zich door de loodzware repetities en daarom komt een beetje rust eigenlijk wel uit nu. Als is het voor Klaasje nog wel even wennen om zoveel thuis te zijn.

Verdwijning 21-jarige Matthew in Amsterdam houdt Schotland bezig
De coronacrisis is wel het laatste waar de ouders van de 21-jarige Matthew McCombe zich mee bezighouden. Hun zoon is al twee weken vermist. Wij spraken met de ouders van Matthew.

Guido Weijers over de kracht van coronagrappen
Gekke plaatjes en filmpjes over corona en andere maffe grappen overspoelen social media. Niet alleen hier in Nederland, maar overal ter wereld gaat coronahumor viral. Guido Weijers snapt wel waarom.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 28 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie