Uitzending
RTL Boulevard - 22-3-2020

22-3-2020

RTL Boulevard

202 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Trijntje Oosterhuis roept fans op om verzoeknummers in te sturen
Vele artiesten doen het, maar Trijntje Oosterhuis ook. De zangeres wil graag dat haar volgers een nummer insturen dat zij vervolgens op social media en in RTL Boulevard ten gehore kan brengen. Stuur je verzoek naar trijntje@rtl.nl en wellicht hoor je je lievelingsnummer terug.

Doutzen n Oprah onder vuur om 'ongepaste' dank aan coronavirus
Doutzen Kroes deelde een filmpje waarin ze het coronavirus bedankte en volgens Oprah Winfrey en Idris Elba is het een teken van de wereld. De sterren krijgen het er flink van langs op social media.

Moeders vertellen hoe het is om tijdens coronacrisis baby te krijgen
Bevallen tijdens de coronacrisis is geen feestje. Kelly Weekers is van plan om thuis te bevallen en net-bevallen moeders delen dat het wel lastig is zo alleen thuis. Bovendien mag er geen visite komen.

Ewout Genemans deelt beelden achter de schermen Bureau 040
Met het coronavirus is het des te moeilijker voor de politie-agenten in Nederland. Maar welke maatregelen nemen ze eigenlijk? Ewout liep mee in Eindhoven en laat zien hoe ze het onder deze bijzondere omstandigheden aanpakken.

BN'ers smeken volgers om alsjeblieft binnen te blijven
Het BN'ers helemaal niet lekker dat er zoveel mensen gewoon nog op straat rondlopen alsof er niets aan de hand is. Daarom plaatsen ze massaal oproepen om alsjeblieft binnen te blijven.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 22 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie