Uitzending
RTL Boulevard - 26-3-2014

26-3-2014

RTL Boulevard

1147 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Anouk showt zwangere buik
Dat zangeres Anouk af en toe haar eigen plan trekt, dat is geen nieuws. Maar vanmiddag liet ze vriend en vijand schrikken als ze op Facebook bekend maakt in verwachting te zijn van haar vijfde kindje.

Bibian Mentel en Edwin Spee: Er is leven na de Spelen
Snowboardster Bibian Mentel is met haar gouden plak op het onderdeel snowboardcross de tweede Nederlandse sporter ooit die een medialle wint op de Paralympische Spelen. Reden voor een bezoekje aan de kampioen en haar man/coach Edwin!

Het gaat beter met zieke prins Bernhard junior
Gisteren meldden wij al dat prins Bernhard in juni mee gaat doen aan de Alpe d'huZes, en er is nog meer goed nieuws!

Moreno Hofland helemaal klaar voor nieuwe wielerseizoen
De 22-jarige Moreno Hofland lijkt nu al, een paar weken na de start van het nieuwe wielerseizoen, de grote verrassing te zijn!

Artiesten oefenen op Hazes-repertoir
Bijna 10 jaar na zijn dood leeft de muziek van André Hazes nog altijd. Vandaag werd in de Ziggo Dome gerepeteerd voor Holland Zingt Hazes.

Bram Moszkowicz: De wet moet worden veranderd
Half Nederland valt over de vrijlating van Volkert van der G. op 2 mei aanstaande. De discussies op sociaal media zijn niet van de lucht. Ook aan de desk bij RTL Boulevard gaan Bram en Albert er stevig in.

Trainen voor het WK met de Nederlandse hockeydames
Op 31 mei gaat in Den Haag het WK hockey van start! En hoewel het Olympisch goud al binnen is, moeten de Oranje-vrouwen ook nu weer gewoon vol aan de bak. Wij waren bij de training van het Nederlands team aanwezig.

Volkert van der G in mei op vrije voeten
Na maanden getouwtrek over Volkert van der G. is er nu duidelijkheid; de moordenaar van Pim Fortuyn mag op 2 mei de poort van zijn gevangenis verlaten.

Chris Martin en Gwyneth Paltrow uit elkaar
Schokkend nieuws vanochtend vanuit Hollywood. Chris Martin en Gwyneth Paltrow hebben na 10 jaar een punt achter hun relatie gezet.

Nieuwe cast voor Soldaat van Oranje
Met de zoveelste verlenging van Soldaat van Oranje moest de musical ook op zoek naar nieuwe castleden. En daarvoor is nu Huub Stapel gestrikt!

Koen Verwij en Ireen Wüst snakken naar vakantie
Het schaatsseizoen zit er na het WK allround van afgelopen weekend echt op. Tijd voor een welverdiende vakantie, maar voor de TVM Schaatsploeg ook tijd voor een nieuwe sponsor!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 26 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!