Uitzending
RTL Boulevard - 19-3-2014

19-3-2014

RTL Boulevard

1694 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Sofie van den Enk: eng hoe goed ik kan liegen
We zeggen het ieder jaar, maar wat IS het weer spannend bij 'Wie is de Mol'. Morgen horen we eindelijk wie er al die tijd het spel heeft lopen saboteren EN wie er met de winst vandoor gaat. Wat de uitslag ook is, finaliste Sofie is vooral blij dat het grote zwijgen er bijna op zit.

Prinses Laurentien schittert in BNN-programma
BNN start deze week met het nieuwe programma The Pitch. En in de eerste aflevering maakt meteen een royal haar opwachting, namelijk prinses Laurentien.

Lieke van Lexmond zwanger
Groot klein nieuws voor Lieke van Lexmond en haar vriend Bas van Veggel. Op Facebook en Twitter maakt lieke bekend dat ze in verwachting is,

BN'ers staan in de rij voor Rio 2
Na een eerste succesvolle versie komt de familiefilm Rio met een tweede deel. De vogels verruilen de bruisende stad Rio de Janeiro voor de Amazone en gaan terug naar hun roots.

Dreigende sfeer door tientallen Hells Angels in Sittard
Tientallen Hells Angels kwamen vandaag naar Sittard.

Reinout Oerlemans ontslagen uit ziekenhuis
Heel goed nieuws want vandaag heeft Reinout het AMC mogen verlaten.

Guy Weski wilde eigenlijk geen advocaat worden
Inez Weski is e?e?n van de topadvocaten van Nederland. Sinds enkele jaren timmert haar zoon Guy ook aan de weg als strafadvocaat. En Weski junior begint aardig naam voor zichzelf te maken.

BN'ers naar het stemhokje
Vandaag was het weer spitsuur bij de plaatselijke basisscholen, buurthuizen en gymlokalen. Het is verkiezingsdag en dat gaat ook bij de BN'ers niet ongemerkt voorbij.

Wieneke Remmers debuteert met boek
Eind januari werd het gezin van musicalkoppel Wieneke Remmers en Rein Kolpa uitgebreid met dochter Anna. En vandaag verschijnt er een kinderboek over de gelukkige familie.

Geer en Jan slaan handen ineen bij SBS
Gerard Joling heeft het er maar druk mee, dit najaar is hij te zien in een nieuwe spektakelshow op SBS 6: Beat It. En daarvoor vormt hij een verrassend presentatieduo met zijn 'echte vriend' Jan Smit!

Buma Awards: één grote prijzenregen
De belangrijkste muziekprijs van ons land is gister voor het eerst onder de naam Buma Awards uitgereikt. En dat was meteen een topfeestje. Alle hit makers van ons land waar erbij en lieten zich de drankjes goed smaken.

Politie zoekt kindermisbruiker in zaak-Madeleine McCann
Vorig jaar oktober heropende de Britse politie het onderzoek naar de verdwijning van het Britse meisje Madeleine McCann. Nu, enkele maanden later, wordt bekend dat de Britse politie op zoek is naar een specifieke verdachte.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 19 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie