Uitzending
RTL Boulevard - 25-3-2014

25-3-2014

RTL Boulevard

1395 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Do geniet met gezin in Curacao
Kersverse moeder Do heeft een razend drukke carierre en de gezinsuitbreiding maakt haar agenda nog voller. Hoog tijd om met het hele gezin lekker bij te komen op een wit strand aan een hemelsblauwe zee.

Jonnie Boer kookt voor wereldleiders
De wereldleiders in ons land zijn vanochtend al vroeg begonnen met 't praten over nucleair terrorisme, en ja.. dat maakt hongerig! Topkok Jonnie Boer en zijn vrouw Therese hebben iedereen vanmiddag van 'n lunch voorzien!

Heftige ervaring Waldemar Torenstra in vluchtelingenkamp
Waldemar Torenstra bezocht met gevaar voor eigen leven Syrische vluchtelingenkampen in Libanon. Voordat hij vertrok volgde hij een zware militaire veiligheidstraining en dat bleek niet voor niets.

Prins Laurent nog steeds in coma
Vorige week werd bekend dat prins Laurent in het ziekenhuis lag met oververmoeidheid. Nu blijkt dat zijn situatie ernstiger is dan gedacht.

Nieuwe Muppets Most Wanted in de bioscoop
Na het succes van the Muppets film in 2011 zijn de poppen binnenkort weer terug in de bioscoop met het vervolg: Muppets Most Wanted. Een enorme waslijst aan wereldsterren doet eraan mee, maar ook gewoon kermit en miss piggy.

Hollandse hap voor wereldleiders in Huis ten Bosch
Gisteravond dineerden de staatshoofden, regeringleiders en ministers op Paleis Huis ten Bosch.

Xiao 'nummer 39' Wang is bij staatsbanket China
Bijzonder nieuws vandaag over de Chinese kandidaat uit Hollands Got Talent die door Gordon nummer 39 met rijst werd genoemd

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 25 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie