Uitzending
RTL Boulevard - 25-1-2016

25-1-2016

RTL Boulevard

831 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Wereldsterren in de rij voor kunst Claudy Jongstra
Haar kunst wordt in de grootste musea ter wereld tentoongesteld en is zelfs te zien in een van de Star Wars-films. Toch doet de naam Claudy Jongstra niet meteen een belletje rinkelen, maar celebrities als Brad Pitt en Adele weten haar wl te vinden als ze een bijzonder kunstwerk zoeken.

'Ik was toe aan een nieuwe stap'
Opvallend nieuws in medialand vandaag. Bridget Maasland stopt als presentatrice van Shownieuws en gaat voor een nieuwe uitdaging bij Net 5. "Ik wilde na vier jaar weer eens uit de studio en op pad", vertelt de presentatrice aan RTL Boulevard.

Martine Sandifort en Karin Bloemen openhartig over depressieve periode
Het is een onderwerp waar niet graag over wordt gepraat, depressie. Toch hebben veel mensen er last van. Vanavond wordt dat taboe doorbroken tijdens het Depressie Gala. Actrice Martine Sandifort is erbij en weet uit eigen ervaring hoe het is om depressief te zijn.

'Ik ben de zoon van Beatrix'
In de Amerikaanse kranten verscheen dit weekend een bijzonder verhaal. De Amerikaan Jean-Claude De-Grimaldi claimt namelijk dat hij de zoon is van Prins Rainier en van prinses Beatrix. Onze royaltydeskundige Marc van der Linden schoof vanavond aan in RTL Boulevard om te vertellen dat het toch echt anders zit.

Spraakmakende creaties tijdens Parijs Fashion Week
Dat jonge meiden, en misschien ook wel volwassen vrouwen er van dromen om een prinses te zijn is vrij logisch. Maar dankzij de modeontwerper Olivier Rousteing kunnen nu mannen zich ook een prins wanen. Gisteren zorgde modeontwerper Olivier Rous van Balmain voor een spraakmakende modeshow tijdens de Mens Fahion Week.

Humberto Tan trots op titel Omroepman van het Jaar 2015
Humberto Tan heeft er weer een prijs bij voor op zijn schoorsteenmantel. De RTL Late Night-presentator werd vandaag uitgroepen tot Omroepman van het Jaar 2015.

Dansers uit clip Justin Bieber schitteren in musical Sky
Wie de clip Love Yourself van Justin Bieber heeft bekeken weet wie Keone en Mari zijn. De twee dansers spelen daarin de hoofdrol. Ook Marco Borsato heeft de twee opgepikt en gevraagd of zij de choreografie in zijn musical Sky willen verzorgen. En ze zeiden ja!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 25 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie