Uitzending
RTL Boulevard - 19-1-2016

19-1-2016

RTL Boulevard

811 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nieuwe trend: eigen lichaamsvocht eerst
In de cosmetische chirurgie leek jarenlang straktrekken en opvullen het devies, waardoor heel wat vrouwen er ongeveer hetzelfde uit gingen zien. En dus is nu de trend dat het allemaal natuurlijker en authentieker moet. Vrouwen - maar zeker ook mannen - willen de tijd graag een beetje afremmen, maar het liefst zo onzichtbaar mogelijk.

Lauren Verster showt 'per ongeluk' nieuwe vriend
Het was vast niet helemaal de bedoeling, maar presentatrice Lauren Verster introduceerde gisteravond bij de première van de film Sneekweek haar nieuwe lover aan RTL Boulevard.

Angstaanjagende première Sneekweek
Sneekweek is een nieuwe Nederlandse sexy horrorfilm en gisteravond is ie in première gegaan.

Nederlandse modellen gewild in het buitenland
Voor een klein landje heeft Nederland al heel wat internationale topmodellen afgeleverd, en het ziet het er niet naar uit dat daar snel een einde aan komt. Deze dagen komen er allemaal nieuwe modecampagnes uit van grote merken, en jawel - ook daarin domineren weer een aantal Nederlandse gezichten.

Jeroen van der Boom beschuldigd van plagiaat
De Portugese zanger Francisco Maria Pereiro haalt fel uit naar Jeroen van der Boom. Hij beschuldigt de Topper van plagiaat, maar Jeroen ontkent in alle toonaarden.

Steeds meer acteurs boycotten 'witte' Oscars
Met nog vijf weken te gaan tot de Oscaruitreiking in LA is het hele land in rep en roer. Er was al behoorlijk wat ophef over het gebrek aan donkere acteurs bij de nominaties, maar inmiddels staan er steeds meer acteurs op die helemaal niet naar de festiviteiten gaan.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 19 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie