Uitzending
RTL Boulevard - 1-12-2018

1-12-2018

RTL Boulevard

286 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Netflix komt met Mowgli: Legend Of The Jungle
De nieuwste verfilming van Jungle Book heet Mowgli: Legend of the jungle. In eerste instantie gemaakt voor het witte doek maar Netflix dacht daar anders over en kocht hem op.

Jeroen van Koningsbrugge zet Carr op stelten met Las Vegas Nachtgala
Het CV van Jeroen van Koningsbrugge is al vier kantjes lang, maar sinds gisteravond kan hij er ook solo-theatermaker aan toevoegen. Of nou ja, solo, met een berg bekende vrienden bouwde hij een feestje in Carr met zijn eigen Las Vegas Nachtgala.

Joran van der Sloot wil zijn straf in Nederland uitzitten
Joran van der Sloot zit in Peru achter de tralies waar hij veroordeeld is tot 28 jaar cel voor de moord op Stephany Flores. Maar als het aan Joran ligt doet hij dat het liefst hier in Nederland.

Waylon zweeft op roze wolk sinds geboorte dochtertje Teddy
Waylon's vaderschapsverlof zit er na een klein weekje alweer op, want dit weekend speelt hij voor de Top1000 van Radio Veronica twee shows in Ahoy. Ook Bibi en dochtertje Teddy zijn erbij.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 1 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie