Uitzending
RTL Boulevard - 15-1-2016

15-1-2016

RTL Boulevard

730 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Guus Meeuwis duikt weer theater in
Guus Meeuwis weet gigantische stadions te vullen, maar de nachtegaal gooit het vanaf maandag over aan andere boeg: hij duikt het theater in!

Entertainment Snacks vrijdag 15 januari
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Dit is pas een futuristische raceauto
Vorige week kwam het toekomstbeeld waarin iedereen met elektrische zelfrijdende auto's rondrijdt weer een paar kilometer dichterbij. Op de Consumer Electronics Show in Las Vegas toonden alle grote autofabrikanten hoe ver zij al op weg zijn.

Eddie Redmayne gooit hoge ogen met Danish Girl
Het is nu al de meest besproken film van 2016: The Danish Girl. Hierin wordt het waargebeurde verhaal vertelt over Einar Wegener. Een kunstenaar die in 1930 als eerste man ter wereld een geslachtsveranderingsoperatie onderging.

Amsterdam FashionWeek gooit het roer om
Modeminnend Nederland opgelet! de Amsterdamse FashionWeek is weer begonnen! Dit jaar is 'ie in een nieuw jasje gestoken.

John de Mol breidt imperium verder uit
Groot nieuws in medialand. John de Mol en Telegraaf Media Groep richten samen een nieuw bedrijf op. Saillant detail is dat John een ruime meerderheid, 77 procent, van het bedrijf gaat bezitten.

Feestelijke aftrap Nationaal Theaterweekend
Voor het eerst is er in ons kikkerlandje een heus theaterweekend. De reden? Nederland laten zien hoe mooi een avondje theater kan zijn!

Diesel lanceert nieuwe collectie via datingapps
Modemerk Diesel staat erom bekend zijn kledingcampagnes op een ludieke manier te lanceren. Voor de nieuwste collectie van 2016 trekt het merk weer wat nieuws uit de kast: datingapps!

Sean Penn trekt boetekleed aan
Sean Penn houdt voet bij stuk dat zijn gesprek met drugscrimineel Joaquin 'El Chapo' Guzman niets te maken heeft gehad met diens arrestatie. De acteur heeft wel om een andere reden spijt van het interview.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 15 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie