Uitzending
RTL Boulevard - 22-11-2023

22-11-2023

RTL Boulevard

563 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -We blikken met de bekende RTL-, NOS- en VI-presentatoren vooruit op de belangrijke verkiezingsavond. -Gerard Joling wil emigreren als het een links kabinet wordt. -Sylvie Meis zou haar luxe penthouse in Hamburg verruilen om in te trekken bij haar nieuwe vlam Wim Beelen. -Ruud de Wild blikt terug op zijn breuk met Olcay Gulsen.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Tim Oliehoek onder de indruk van film Napoleon: 'Maar tweeënhalf uur is wel te lang'
Meer dan 60 veldslagen, waarvan 53 overwinningen, van luitenant tot één van de meest invloedrijke keizers die de wereld ooit gekend heeft. De invloed van Napoleon Bonaparte is tot op de dag van vandaag nog steeds voelbaar. Met een film van 2,5 uur en een budget van 200 miljoen euro brengt regisseur Ridley Scott (85)de Franse Keizer en dictator tot leven op het witte doek. De film vertelt het verhaal van de rise and fall van het militaire meesterbrein.

Voormalig sektelid Joris Rietveld waarschuwt mensen voor het gevaar: 'Kreeg zweepslagen'
Joris Rietveld zat een groot deel van zijn leven in de zogenoemde kung-fu sekte. Hij en andere leden werden mishandeld door de sekteleider en nu deze eerder veroordeelde René L. moet voorkomen in hoger beroep, wil Rietveld justitie, politici en anderen wakker schudden als het om sektes gaat.

Ruud de Wild laat deur voor Olcay op kiertje staan: 'Relatie van mijn leven'
Het zijn pittige tijden geweest voor Ruud de Wild (54), hij krijgt in de afgelopen jaren de diagnose darmkanker, zijn relatie met Olcay Gulsen (43) loopt op de klippen en de real life soap over het stel wordt zo'n beetje door iedereen de grond in geboord. In de Geknipte Gast blikt hij terug op de afgelopen jaren en zijn breuk met Olcay, maar hij laat ook doorschemeren dat de deur voor haar nog steeds op een kiertje staat.

Geruchtenmolen draait overuren: 'Sylvie Meis verlaat Duitsland en trekt in bij nieuwe liefje Wim'
Het voelt als gisteren, maar het is alweer achttien jaar geleden dat Sylvie Meis (45) bij onze oosterburen neerstrijkt. Maar sinds het over is met Niclas Castello (45) en de Nederlandse quote500-miljonair Wim haar hart heeft veroverd, liggen de kaarten weer open. Nu zoon Damian ook nog eens de sterren van de hemel speelt bij Ajax, lijkt de kans dat Sylvie binnenkort terugkeert groter dan ooit.

Gerard Joling serieus over emigratieplannen bij links kabinet: 'Kijken hoe het staat met palen in Monaco'
Als er één bekende Nederlander is voor wie er deze verkiezingen veel op het spel staat dan is dat Gerard Joling (63) wel. Het zal weinig mensen ontgaan zijn dat de zanger inmiddels flink in de vlekken schiet en zelfs dreigt te gaan emigreren als de uitkomst hem niet bevalt. Wij gingen vandaag met hem mee te gaan naar de stembus.

Arno Kantelberg ziet mannelijke lijsttrekkers Rutte nadoen: 'Regeert over zijn graf heen'
De rode potloden zijn weer niet aan te slepen, want je kunt vandaag weer je stem uitbrengen op je favoriete politieke partij én politicus. Nog tot 9 uur vanavond zijn de stembureau's geopend. Alle politici gaan vanavond, net als heel veel andere Nederlanders, tandenknarsend kijken naar de uitslagenavond op tv. En ook daar valt heel wat te kiezen: de verschillende zenders zijn er in elk geval helemaal klaar voor!

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 22 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie