Uitzending
RTL Boulevard - 21-1-2021

21-1-2021

RTL Boulevard

374 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Clarice over drilrappers: lijken stoer, maar zijn kwetsbaar
Twee drillrappers stonden vandaag voor de rechter.Strafrecht-advocaat Clarice Stenger over de rivaliserende bendes, die elkaar opzwepen met rapteksten.

Nog steeds 'hoop liefde' tussen GTST-tortelduifjes Dorian en Bertrie
In 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is al weken te zien hoe Daan worstelt met zijn alcoholverslaving. Voor acteur Dorian Bindels (28) is de verhaallijn een grote uitdaging, helemaal omdat hij zelf juist gelukkig is in de liefde.

Z ziet het gedecoreerde Oval Office van Joe Biden eruit
Alle ogen waren gisteren gericht op de nieuwe president van de Verenigde Staten: Joe Biden (78). Maar terwijl wij allemaal keken naar de inauguratie, was het honderden meters verderop een race tegen de klok om het Witte Huis compleet te restylen. Een beetje 'Kopen Zonder Kijken' 2.0 dus.

Hier kunnen jij en je partner zelf de matchtest uit MAFS doen
Het nieuwe seizoen van 'Married at First Sight' is weer een doorslaand succes. Benieuwd hoe de wetenschappers jou matchen, maar liever niet op televisie? Dat kan! Relatiewetenschapper Tila Pronk legt het uit.

BN'ers halen alles uit de kast om avondklok-depressie te voorkomen
Het is definitief: de gevreesde avondklok wordt ingevoerd en dat betekent dat we eind deze week 's avonds binnen moeten blijven. Dat is natuurlijk even slikken, maar deze BN'ers kijken liever naar wat we allemaal nog wl kunnen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 21 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie