Uitzending
RTL Boulevard - 17-8-2019

17-8-2019

RTL Boulevard

376 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Ruud de Wild is wild van zijn nieuwe passie
Muziek is zijn grootste passie, maar wanneer Ruud de Wild vrij is gaat hij het liefst een rondje rijden op zijn gloednieuwe motor. Jamie ging bij Ruud langs om zijn nieuwe motor te bewonderen...

In Angel Has Fallen moet de Amerikaanse president voor de derde keer worden gered
In Olympus has Fallen leren we Secret Service Agent Mike Banning kennen. En na London has Fallen kruipt Gerard Butler opnieuw in de huid van deze held voor de film Angel has Fallen.

Vegan fashion is het helemaal
Steeds meer grote, bekende modemerken flirten met vegan fashion en dat blijkt een gouden greep te zijn. Luxehuis Chanel ziet ook een gat in de markt en verkoopt nu een bijpassend gouden hoedje van jawel: ananas!

Deze 4 BN'ers gaan de strijd aan in Expeditie Robinson
Het is altijd een goed bewaard geheim: de deelnemers van Expeditie Robinson. We kunnen weer nieuwe namen bekend maken: Thomas Berge, Kim Kotter, Akwasi en Tim Coronel gaan dit seizoen de strijd aan in het bikkelharde survivalprogramma.

De Deventer Moordzaak wordt opnieuw bekeken door een coldcaseteam
Het lijkt een gebed zonder eind: de Deventer Moordzaak. Ernest Louwes moest jarenlang de cel in, maar beweert nog steeds onschuldig te zijn voor de moord op de rijke weduwe Jacqueline Wittenberg. Vandaag wordt bekend dat een coldcaseteam opnieuw in de zaak duikt.

Katy Perry alweer beschuldigd van seksueel wangedrag
Het zit Katy Perry niet mee deze week. Sterker nog, het zit haar goed tegen. Want enkele dagen nadat ze door model Josh Kloss beschuldigd werd van seksueel wangedrag, komen er meerdere beschuldigingen aan haar adres uit onverwachte hoek.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 17 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie