Uitzending
RTL Boulevard - 19-8-2019

19-8-2019

RTL Boulevard

249 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Een nieuwe wenkbrauw trend rukt op
Steeds meer vrouwen laten hun wenkbrauwen professioneel onder handen nemen in een wenkbrauw-bar. En daar richten ze zich massaal op een nogal borstelige trend.

Komt het huwelijksfeest van Justin en Hailey Bieber er dan toch?
Het lijkt erop dat het pas getrouwde koppel Justin en Hailey Bieber hun huwelijksfeest aan het plannen zijn. Na een lange, romantische vakantie heeft het stel een datum geprikt.

Terreurverdachten konden zware explosie veroorzaken
De terreurverdachten die vorig jaar in Arnhem en in een vakantiepark in Weert zijn opgepakt, hadden genoeg ingrediŽnten om een zware explosie te kunnen veroorzaken. Dat werd vandaag bekend, in een tussentijdse zitting in de zaak tegen de zes mannen.

Jasmine Sendar speelt na jaren weer een hoofdrol
Na heel wat rollen in soapseries verdient actrice Jasmine Senders de afgelopen jaren haar geld vooral met uitzendbaantjes. Dat lijkt nu verleden tijd, want Jasmine heeft een hoofdrol te pakken in de veelbelovende thriller-serie 'Grenslanders'

Rol Prins Edward in misbruikzaak Epstein weer in twijfel getrokken
Prins Andrew, de zoon van Koningin Elizabeth, keurt voor het eerst publiek de mogelijke misdaden van zijn goede vriend Jeffrey Epstein af. Ook zou hij niet hebben deelgenomen aan enig seksueel misbruik, zo laat hij weten. Toch duiken er dit weekend beelden waardoor de rol van Britse prins weer in twijfel wordt getrokken.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 19 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie