Uitzending
RTL Boulevard - 16-12-2018

16-12-2018

RTL Boulevard

357 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Fred van Leer geniet volop van rol in The Christmas Sh
Over een week barst het kerstgeweld los in de Ziggo Dome. In The Cristmas Show wordt dit jaar het sprookje van Assepoester in een nieuw jasje gestoken. Fred van Leer kruipt in de huid van de boze stiefmoeder.

Ook in Nederland: Rijke mannen belonen hun vrouw met eindejaarsbonus
Rijke mannen die hun vrouw een eindejaarsbonus geven, als ze hun taak als huisvrouw goed hebben vervuld... het klinkt heel Amerikaans.. maar niets is minder waar.

Ellen DeGeneres terug op de planken als stand-up comedian
Ellen DeGeneres kennen we als de beroemde talkshow-host, maar ooit begon ze als stand-up comedian. Aanstaande dinsdag doet ze dat na 15 jaar weer dunnetjes over.

Helemaal Het Einde nadert zijn grote finale
Morgen zien we in de laatste aflevering van Helemaal het einde.Wie viert de kerst in het Kaapverdische zonnetje en wie zit er terug, thuis in de sneeuw?

Gezonde boodschappen worden vanaf 2019 stukken duurder
De kapper, boeken en wekelijkse boodschappen worden vanaf 1 januari duurder. Dus ook de gezonde boodschappen. n dat is Arie Boomsma een doorn in het oog.

Waarom werd Sarah Papenheim vermoord?
Joel S., de 23-jarige man die verdacht wordt van de moord Sarah Papenheim, zou al eerder hebben gedreigd mensen te vermoorden. Het motief van de Eindhovenaar blijft nog onduidelijk.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 16 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie