Uitzending
RTL Boulevard - 15-12-2018

15-12-2018

RTL Boulevard

310 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Famke en Ronnie wilden elkaar eerst goed leren kennen
It's official! Famke Louise en Ronnie Flex zijn echt een stelltje. Famke laat aan RTL Boulevard weten dat ze al zo'n acht maanden aan het daten zijn. Waarom nu pas naar buiten met het nieuws? Ze wilden elkaar eerst goed leten kennen.

Het was een roerig jaar voor Chef's Special
De mannen van Chef's Special vieren hun tienjarig bestaan in de AFAS Live. Hun laatste jaar was een heftige. Wij spraken de mannen!

Is de nieuwe Spider-Man de beste ooit?!
Spider-Man is terug! Deze keer in een nieuw animatie-jasje met Ronnie Flex als de superheld. Bridget Maasland en haar zoontje Mees zijn in ieder geval lyrisch over deze nieuwe versie.

Little Mix groot fan van Ronnie Flex
Little Mix is hot! De vier meiden scoren hit na hit en werken met de ene na de andere wereldberoemde artiest. Toch blijkt nu dat de dames ook fan zijn van onze eigen Ronnie Flex!

Instagram gaat pro-ana berichten tegenwerken
Anorexia verheerlijken op Instagram wordt steeds lastiger. Het social media-kanaal gaat namelijk verschillende pro-ana hashtags verbannen. RTL Boulevard-deskundige Kelly Weekers is blij met deze voortgang.

Michael van Gerwen richt zijn pijlen op derde WK-titel
Nederlands dartkampioen Michael van Gerwen is druk bezig om voor de derde keer het WK te veroveren. Simon Zijlemans is bij ons om erover te praten.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 15 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie