Uitzending
RTL Boulevard - 14-12-2018

14-12-2018

RTL Boulevard

179 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Een einde van een tijdperk voor Jaap van Deurzen
Jaap van Deurzen heeft vandaag zijn allerlaatste dag in dienst van RTL Nieuws, want het is tijd om met pensioen te gaan. En daar heeft Jaap alles behalve zin in...

Jamai na ziekteperiode weer aan het werk
Goed nieuws voor Jamai. De zanger kreeg dit jaar een enorme tegenslag te verwerken, maar op de drempel naar het nieuwe jaar claimt hij weer zijn plaats in de spotlight.

Peter over de uitspraak zaak webcamafperser Aydin C.
Ondanks dat hij blijft ontkennen en zwijgen, is webcamafperser Aydin C. ook in hoger beroep veroordeeld tot ruim tien jaar cel. De man, die onder andere Amanda Todd tot zelfmoord zou hebben gedreven, heeft 34 minderjarige meisjes en vijf homoseksuele mannen afgeperst.

Famke Louise over d kus met Ronnie Flex
Hij is daar! Het kerstnummer met bijbehorende clip van Famke Louise en Ronnie Flex! Famke legt uit hoe de clip is ontstaan.

It's official: Famke Louise bevestigt relatie met Ronnie Flex
Na weken ontkennen doet Famke Louise nu in RTL Boulevard een boekje open.

Expeditie Robinson-Laurie met de dood bedreigd
Toen ze aan Expeditie Robinson begon, was ze nog een onbekende Nederlander. Maar Laurie, die gisteren in de halve finale sneuvelde, ontpopte zich tot een van de smaakmakers van dit seizoen. Maar behalve complimenten kreeg ze op social media ook een hele bak derrie over zich heen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 14 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie