Uitzending
RTL Boulevard - 8-1-2018

8-1-2018

RTL Boulevard

607 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Eva Jinek: Mega vereerd en heel blij!
In Hilversum wordt op dit moment een flink feestje gevierd, want daar is Eva Jinek verkozen tot Omroepvrouw van het jaar. Bridget komt er net vandaan en proostte uiteraard met de winnaar.

Blijven Hans en Karin op Bonaire?
Een stel om nooit te vergeten. Dat zijn Karin en Hans, die zaterdag schitterden in het programma Ik vertrek, dat 1,6 miljoen kijkers trok. Het opvallende tweetal ging zonder vastomlijnde plannen naar Bonaire om een mini-midgetgolfbaan op te zetten - met alle gevolgen van dien....

Peter: Coldcase kalender is goed initiatief
Bajesklanten die meehelpen om oude moorden op te lossen: het klinkt tegenstrijdig maar het gebeurt echt. De politie bracht vorig jaar een cold case kalender uit en die leverde zoveel tips op vanuit de bajes dat besloten is er dit jaar weer n uit te brengen.

Tim Oliehoek: Iedereen dacht dat Dunkirk zou winnen
Met Tim Oliehoek bespreken we de Golden Globes. Als filmkenner laat Tim zijn licht schijnen op de uitreiking van de awards afgelopen nacht, die een verrassende uitkomst had.

Olcay: Ik heb zitten huilen als een kind
Olcay Gulsen is vannacht opgebleven voor de uitreiking van de Golden Globes en was met anme onder de indruk van de speech van Oprah. "Ik heb zitten huilen als een kind"

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 8 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie