Uitzending
RTL Boulevard - 16-1-2017

16-1-2017

RTL Boulevard

618 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Luuks top-5 opmerkelijkste huwelijksaanzoeken
Je hebt de ring al in de pocket, nu heb je alleen nog maar een vinger nodig voor de ring! Tijd voor het aanzoek dus, maar dat gaat niet altijd vlekkeloos...

Smeuge details overval op Kim Kardashian liggen op straat
Alle details over de brute overval in Parijs op Kim Kardashian liggen op straat. Een Franse krant wist het proces verbaal van d overval van 2016 in handen te krijgen. Zo wordt steeds duidelijker wat er precies die beruchte nacht gebeurde en dat is niet mis...

Oud-voetballer Patrick Kluivert supertrots op debuterende zoon
Justin Kluivert treedt in de voetsporen van zijn vader. Tegen PEC Zwolle maakte hij gisteren op 17-jarige leeftijd zijn debuut in de Eredivisie. Zijn vader was er helaas niet bij, maar was supertrots op zijn zoon!

'OM liet Herman du-Bois als een baksteen vallen'
Herman du-Bois, die zeven jaar ten onrechte vastzat voor de Puttense Moordzaak, gaf dit weekend een interview aan de Volkskrant. Daarin geeft hij aan dat hij nog geen excuses heeft gekregen van het Openbaar Ministerie en dat steekt hem.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 16 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie