Uitzending
Red Mijn Vakantie - Aflevering 5

Aflevering 5

Red Mijn Vakantie

28-9-2008

| 2032 x bekeken | 0 reacties
6
Rolstoeltoegankelijk?
In de Spaanse zon hoopt Michael samen met zijn familie te kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. Omdat Michael in een rolstoel zit heeft hij voor het boeken gecheckt of het luxe hotel dat hij wilde boeken goed toegankelijk voor hem zou zijn. ‘Geen probleem’ zo werd gezegd, maar bij aankomst blijkt de werkelijkheid helaas anders. Michael kan het hotel niet zelfstandig inkomen en als hij eenmaal binnen is kan hij niet eens zijn badkamer in. De vakantie wordt een drama en de reisorganisatie doet niets.

Brandgevaar
Een groep van 10 jongeren uit Brabant heeft 2 appartementen gehuurd op Kreta. Wat zij verwachten zijn 2 eenvoudige, maar schone appartementen. Wat zij vinden in appartementen is een grote puinzooi: schimmel groeit uit de afzuigkap, matrassen hebben onduidelijke vlekken, lakens zijn gescheurd. Maar wat de jongeren nog erger vinden is het totale gebrek aan veiligheid. Geen van de brandslangen lijkt het te doen, het brandalarm is ingedrukt maar nooit vervangen en de noodverlichting heeft het allang geleden begeven. Alberto probeert de jongeren als nog een fijne vakantie te bezorgen, maar zijn hulp lijkt het probleem alleen maar te vergroten.

Groene haren
Twee Nederlandse families hebben Rob’s hulp ingeroepen omdat ze zicht zorgen maken over de kwaliteit van het zwembadwater op hun camping. Ze zijn erg tevreden over de camping maar hun blonde dochters komen elke dag met groen haar uit zwembad. Rob doet een test en schrikt van het resultaat.

Deze uitzending van het programma Red Mijn Vakantie! met de titel Aflevering 5 is uitgezonden op zondag 28 september door SBS6. De presentatie was in handen van Rob Geus en Alberto Stegeman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee