Uitzending
Red Mijn Vakantie - Aflevering 4

Aflevering 4

Red Mijn Vakantie

21-9-2008

| 4250 x bekeken | 0 reacties
6
Gebroken been
Ondanks het gebroken been van zoon Dylan, toch even onbezorgd op vakantie naar Kusadasi. Althans…… dat dachten Arnold en Hanneke. Helaas pakte het allemaal wat anders uit! Vlak voor de terugvlucht naar Nederland (op het vliegveld) krijgt het drietal te horen dat ze niet mee terug mogen. Het gipsbeen van Dylan zou voor problemen kunnen zorgen. En dat terwijl ze toch ook zo naar Turkije toe zijn gevlogen! Ze roepen de hulp van Red mijn Vakantie in om te zorgen dat ze alsnog naar Nederland kunnen.

Vieze villa
Niels, Marcel en 4 vrienden boeken voor 1800 vanuit Nederland een mooie villa (voor 1800 euro) om een zorgeloze vakantie in door te brengen. Als de jongens na een lange autorit hun villa betreden komen ze er helaas achter dat de prachtige foto’s en mooie beloftes op internet absoluut niet worden waargemaakt. De villa is vies en vertoont allerlei gebreken. Lukt het Alberto om hun vakantie te redden?

Luxe?
Kimberley en Jessica kijken er naar uit om zich op hun vakantie-adres vier dagen te laten verzorgen als prinsessen. In Turkije aangekomen blijkt echter dat hun all-inclusive hotel absoluut niet aan de verwachtingen voldoet. Ze willen het liefst zo snel mogelijk weer naar huis. Alberto gaat voor de meiden op zoek naar een passende oplossing.

Ranzig appartement
Saskia en Ilse spreken Rob aan op de boulevard in Lloret de Mar. Ze hebben een appartement dat heel vies is. Ze hebben geprobeerd te klagen maar krijgen de Nederlandse eigenaar van het complex niet te spreken. Rob gaat op onderzoek uit en schrikt van wat hij aantreft. Er is veel zichtbaar vuil, er ligt beschimmeld brood in het keukenkastje, het wemelt van de mieren en het plafond van de badkamer kan elk moment naar beneden storten.

Deze uitzending van het programma Red Mijn Vakantie! met de titel Aflevering 4 is uitgezonden op zondag 21 september door SBS6. De presentatie was in handen van Rob Geus en Alberto Stegeman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie