Uitzending
Recht van Spreken - Hans Knoop

Hans Knoop

Recht van Spreken

22-7-2017

| 927 x bekeken | 0 reacties
8
Journalist Hans Knoop, bekend van de opsporing van oorlogsmisdadiger Pieter Menten, blikt samen met Elles de Bruin terug op zijn werk en leven. Hans Knoop vindt het, 40 jaar na dato, nog steeds geweldig dat hij oorlogsmisdadiger Pieter Menten heeft kunnen ontmaskeren. MAX zond eind vorig jaar de veelbekeken driedelige serie De Zaak Menten uit. De serie is inmiddels diverse keren bekroond. Het bracht journalist Hans Knoop terug in de belangstelling.

Knoop was tot aan de Menten-affaire een gerenommeerd journalist voor onder meer De Telegraaf. Zijn vasthoudende onderzoekswerk naar het verleden van de puissant rijke Blaricumse kunsthandelaar Pieter Menten kostte hem na ruzie bij De Telegraaf uiteindelijk zijn journalistieke carrière. Hij werd media-adviseur.

In deze uitzending van Recht van Spreken was Hans Knoop te gast. De presentatie was in handen van Elles de Bruin. Deze uitzending van het programma Recht van Spreken met de titel Hans Knoop werd uitgezonden op donderdag 20 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie