Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
RAYMANN! - 24-2-2013

24-2-2013

RAYMANN!

969 x bekeken | 0 reacties
7
Doe Maar-frontman Henny Vrienten neemt plaats op de stoel naast Tante Es!

Hij is bekend van grote hits als ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’ en ’32 Jaar’. Vorig jaar gaf Doe Maar nog een reeks uitverkochte Symphonica in Rosso concerten. Maandag 4 maart geeft hij met de twaalf grootste gitaristen van Nederland een eenmalig concert in Carré.

In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen iedere week een beleidsbepaler / opiniemaker, die hij een aantal vragen stelt. Deze week is het de beurt aan priester en auteur Antoine Bodar.

In RAYMANNs Agenda geeft Jörgen je een voorproefje van een theaterproductie, concert, festival, dansvoorstelling; kortom: tips voor je agenda! Deze week laat Fatoumata Diawara wat van zich horen! Deze zangeres uit Ivoorkust is ook wel ‘de grote belofte van de wereldmuziek’ genoemd. Momenteel maakt ze een tournee.

In Quintis’ Teletijdmachine gaat Quintis op onderzoek uit naar het leven en werk van meesterschilder Rembrandt van Rijn.

De Pappies bespreken zoals iedere week de actualiteit. Deze keer aandacht voor een zekere YouTube hype!

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zondag 24 februari door NTR. Te gast waren Antoine Bodar en Henny Vrienten. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie