Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
RAYMANN! - 17-3-2013

17-3-2013

RAYMANN!

1129 x bekeken | 0 reacties
7
King of the Ring’ Tyrone Spong neemt plaats op de stoel naast Tante Es. De Surinaams-Nederlandse kickbokskampioen heeft alle mogelijke titels in diverse gewichtsklasses gewonnen. Nu woont hij in Miami en stort hij zich op de Mixed Martial Arts. Tante Es is nieuwgierig naar het levensverhaal van dit vrouwenidool.

In de rubriek Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen Raymann deze week oud-vakbondsleider Agnes Jongerius.

In de Identiteit van Nederland het podium voor presentator, columnist en cartoonist Martin Simek.

In Quintis’ Teletijdmachine onderzoekt Quintis of de Romeinen echt zulke ‘rare jongens’ waren en wat hun aanwezigheid in Nederland heeft betekend.

De quiz ‘Ken je ABC’ met Edsel staat in het teken van de Nederlandse Antillen. De Antillen, waaronder de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) horen bij het Koninkrijk der Nederlanden, maar wat weten we ervan? Edsel en Coassistencia testen het bij mensen in de zaal. En zoals iedere week bespreken De Pappies de actualiteit.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zondag 17 maart door NTR. Te gast waren Agnes Jongerius, Martin Simek en Tyrone Spong. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie