Uitzending
Radar - 24-9-2018

24-9-2018

Radar

1688 x bekeken | 0 reacties
7
Sporters zweren erbij: eiwitshakes. Voor het sporten, tijdens het sporten, na het sporten. Het goedje is razend populair, vooral onder de jongere sporter. Want wie grote spieren wil, moet veel eiwitten tot zich nemen. Daarnaast zorgen de eiwitten in de shakes voor sneller herstel van je spieren. Althans, dat doen de reclames van de shakes je geloven. Maar kloppen al die beweringen eigenlijk wel?

Bij welke aanbieder betaal je de laagste maandlasten voor je hypotheek? Online stikt het van de vergelijkingssites waar je makkelijk je salaris en hypotheeklasten in kunt vullen om daar achter te komen. De uitkomsten van die sites verschillen alleen nogal, soms wel tientjes per maand. Klinkt weinig, maar over een looptijd van twintig jaar kan dat behoorlijk oplopen. Waar komen die verschillen vandaan?

Je voelt je ellendig. De chemo die je kanker moet bestrijden maakt je zieker en zieker. En als gevolg van de chemo ervaar je ook nog eens problemen aan je gebit. Die kosten worden wel door de verzekeraar vergoed, zou je denken. Helaas blijkt dit vaak niet het geval te zijn. En niet alleen mensen die chemotherapie ondergaan overkomt dit. Ook veel patiŽnten met SjŲgren, een auto-immuunziekte, krijgen vaak een afwijzing van hun zorgverzekeraar. Terwijl hun gebitsproblemen duidelijk het gevolg zijn van hun ziekte. PatiŽntenverenigingen luiden de noodklok. Maar wordt die ook gehoord?

De presentatie was in handen van Antoinette Hertsenberg. Deze uitzending van het programma Radar werd uitgezonden op maandag 24 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie