Uitzending
Radar - 17-3-2008

17-3-2008

Radar

912 x bekeken | 0 reacties
6
Radar test kwaliteit drinkwater
Nederland heeft zo ongeveer het schoonste drinkwater van Europa. Maar is dit drinkwater ook nog zo schoon als we het door een vervuilde kraan laten lopen? Radar koopt verschillende kranen en laat die testen. De uitslag is opzienbarend.

Bruidsmodezaak uit Zwolle
Op je bruiloft wil je natuurlijk de jurk van je dromen dragen. Radar krijgt veel klachten over een bruidsmodezaak uit Zwolle. De kwaliteit zou waardeloos zijn en de eigenaresse alles behalve klantvriendelijk. En bruid scheurde op d dag zelfs uit haar jurk, waardoor ze twee uur van het feest mistte.

Nokia N73
De Nokia N73 is een zogenaamde smartphone, een kruising tussen een telefoon en een kleine computer. Handig, maar dan moet hij het wel doen. Radar kreeg veel klachten over dit type. Wat moet je doen als je hypermoderne telefoon telkens uitvalt en zo traag is als een slak?

Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

Deze uitzending van het programma Radar is uitgezonden op maandag 17 maart door de TROS. De presentatie was in handen van Antoinette Hertsenberg.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee