Uitzending
Pauw - 9-12-2016

9-12-2016

Pauw

1967 x bekeken | 0 reacties
5
Theo Hiddema en Gerard Spong over het Wildersproces
Geert Wilders is door de rechtbank schuldig bevonden, maar niet bestraft. Met de ‘minder Marokkanen’ uitspraak heeft hij zich schuldig gemaakt aan groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie. "Met mij zijn miljoenen Nederlanders veroordeeld”, reageerde Wilders na de uitspraak. Hij gaat in hoger beroep. Over de uitspraak en de gevolgen van het vonnis, strafrechtadvocaten Theo Hiddema en Gerard Spong.

Wim Helsen over zijn nieuwe voorstelling
We kunnen hem toch wel de meest succesvolle Belgische cabaretier van Nederland noemen, Wim Helsen. Hij trok met zijn theaterprogramma’s volle zalen en kreeg de ene cabaretprijs na de andere. Hij staat nu in het theater met zijn nieuwe voorstelling 'Er wordt naar u geluisterd’.

Asscher troeft Samsom af in strijd om lijsttrekkerschap PvdA
Vicepremier Lodewijk Asscher heeft Diederik Samsom afgetroefd in de strijd om het lijsttrekkerschap van de PvdA. Om half 5 maakte partijvoorzitter Hans Spekman tijdens een bijeenkomst in Amsterdam bekend dat de partijleden Asscher met een riante meerderheid hebben verkozen boven Samsom. Met parlementair verslaggever Xander van der Wulp bespreken we de overwinning van Asscher.

In deze uitzending van Pauw waren Gerard Spong, Theo Hiddema en Wim Helsen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 9 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie