Uitzending
Pauw - 7-12-2016

7-12-2016

Pauw

2162 x bekeken | 0 reacties
4
Nieuw boek van Alexander Pechtold: ‘Optimist in de politiek’
Morgen presenteert Alexander Pechtold zijn nieuwe boek ‘Optimist in de politiek’. Vanavond spreken we hem over zijn grote inspiratiebronnen: vader Pechtold, Hans van Mierlo en Jan Wolkers. Maar ook aandacht voor Gerardus Jacobus Pechtold, Alexanders betovergrootvader, die meevocht in de Slag bij Waterloo.

Tijs van den Brink, Paul Visser en Anne Dijk over kritiek op religie
EO-presentator Tijs van den Brink en dominee Paul Visser schreven allebei een brief aan Jeroen Pauw. De strekking: stop met te makkelijke kritiek op het christendom. Veel christenen in Nederland vinden dat zij door de opkomst van de islam onterecht in de hoek worden gezet. Bijvoorbeeld bij de discussie over bijzonder onderwijs die is vastgelegd in artikel 23 van de grondwet. In Pauw een gesprek met dominee Paul Visser, presentator Tijs van den Brink en islamoloog Anne Dijk.

Martine Sandifort en Remko Vrijdag over hun nieuwe voorstelling
Een “verrukkelijke voorstelling vol krankzinnige scènes”, noemt de Volkskrant de nieuwe show van Remko Vrijdag en Martine Sandifort: 'Vrijdag vs. Sandifort'. Je kent de twee cabaretiers misschien wel in de verschijning van Dokter Corrie, Patty Brard, Geert Wilders, Twan Huys en Marco Borsato. Want imiteren kunnen ze als de beste. Vanavond een voorproefje in Pauw.

In deze uitzending van Pauw waren Alexander Pechtold, Martine Sandifort, Remko Vrijdag en Tijs van den Brink te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 7 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie