Uitzending
Pauw - 5-10-2015

5-10-2015

Pauw

1504 x bekeken | 0 reacties
4
Rotterdamse pizzabezorgers rijden vanaf vandaag rond met een bodycam. De gemeente Rotterdam en New York Pizza sloegen in het kader van de Week van de Veiligheid de handen ineen om de overvallen op maaltijdbezorgers verder terug te dringen. Eigenaar van New York Pizza, Youssef Faris en oud-pizzakoeriers Michael de Oude en Rowan Barto, die beide als pizzakoerier zijn overvallen, vertellen over dit bijzondere initiatief.

Vijftig doodsbedreigingen kreeg Helena omdat ze dit weekend met een bordje tegen vreemdelingenhaat in Almere tussen de Wilders-aanhangers stond. Loopt het debat over de vluchtelingen uit de hand en is dat te verklaren? Pauw spreekt er vanavond over met Helena, schrijver Özcan Akyol, journalist Wierd Duk en Arie-Wim Boer. De voorman van Leefbaar Purmerend maakt zich op voor het bezoek van Wilders morgen aan zijn stad.

Ze mag zichzelf de beste actrice van Nederland noemen: Georgina Verbaan. Vrijdag mocht ze voor de tweede keer een Gouden Kalf in ontvangst nemen. Dit keer voor haar hoofdrol in de film ‘De Surprise’. Vanavond vieren we haar prachtige prijs aan de tafel van Pauw.

Hij was de man die de harten van miljoenen kijkers stal, maar zijn eigen hart verwaarloosde: Willem Ruis. Dat de legendarische showhost nog lang niet vergeten is staat vast. Binnenkort gaat er een theatershow over zijn leven in première en vanaf vanavond is er een online kanaal van Ruis’ hoogtepunten te zien via de site van Beeld & Geluid. Aan tafel zit hoofdrolspeler van de theatershow, Xander van Vledder, groot fan Robert ten Brink en zijn dochter Suus Ruis.

In deze uitzending van Pauw waren Wierd Duk, Robert ten Brink en Georgina Verbaan te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 5 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie