Uitzending
Pauw - 5-4-2018

5-4-2018

Pauw

1193 x bekeken | 0 reacties
5
Isa Hoes en Medina Schuurman gaan het theater in. Na het succes van hun boek Te Lijf en hun nieuwste boek IM LIjfboek staan zij op 4 juni in het Utrechtse Beatrixtheater.

Vandaag werd bekend dat meer dan de helft van de grote grazers in de Oostvaardersplassen de winter niet heeft overleefd. Het grootste deel van de bijna 3000 gestorven dieren is afgeschoten. Dat heeft Staatsbosbeheer bekendgemaakt. PVV-Kamerlid Dion Graus maakt zich al jaren boos over de toestand in dit 'aangelegde' natuurgebied.

Politici worden steeds vaker bedreigd en belaagd. Het afgelopen half jaar is het aantal bedreigingen op raadsleden verdubbeld. Daarom wil minister Ollongren van Binnenlandse Zaken dat er meer en betere trainingen worden gegeven die de politici voorbereidt op dreigingen. Harry Hittema geeft trainingen aan (bedreigde) burgmeesters, wethouders en raadsleden. En Juliëtte Rot heeft als raadslid ervaring met bedreiging en intimidatie in Zaanstad.

In deze uitzending van Pauw waren Dion Graus, Isa Hoes en Medina Schuurman te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 5 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie