Uitzending
Pauw - 30-3-2018

30-3-2018

Pauw

992 x bekeken | 0 reacties
4
Het laatste nieuws over de Mocromaffia:
Vanavond aandacht voor de laatste ontwikkelingen rondom de Mocromaffia. De broer van kroongetuige Nibil Bakkali is donderdagochtend geliquideerd op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. In het milieu werd vanaf vrijdag gespeculeerd dat familieleden van kroongetuige Bakkali zouden worden doodgeschoten. De Tweede Kamer gaat snel debatteren over de liquidaties in de hoofdstad. Een voorstel van het CDA kreeg vandaag steun van alle partijen. Ondanks dat de broer van kroongetuige Bakkali 'een vorm van politiebescherming' kreeg, werd hij toch geliquideerd. Hoe gaat een getuigenbeschermingsprogramma precies in zijn werk?

Willem Melchior over zijn boek 'Alles wat was':
Schrijver Willem Melchior rookte twee pakjes Camel zonder filter per dag. Het kostte hem zijn strottenhoofd. In zijn nieuwe boek 'Alles wat was' beschrijft hij hoe het roken hem verminkte, hoe hij opnieuw leerde praten en hoe hij zijn lot uiteindelijk aanvaardde. Met zijn verhaal hoopt hij de schadelijke gevolgen van roken zichtbaar te maken.

De gevaarlijkste wegen van de wereld met Marc van der Linden en Diederik Jekel:
Wetenschapsjournalist Diederik Jekel reist samen met koningshuisverslaggever Marc van der Linden door Tadzjikistan voor een nieuw seizoen van De gevaarlijkste wegen van de wereld. Ze rijden daar over één van de gevaarlijkste, hoogste wegen ter wereld: de Pamir Highway. Ondanks Marcs hoogtevrees manoeuvreert het duo zich langs enorme afgronden. Ze vertellen over hun avontuur.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 30 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie