Uitzending
Pauw - 25-5-2018

25-5-2018

Pauw

1275 x bekeken | 0 reacties
4
HANS KLOK OVER ZIJN CARRIÈRE EN EMIGRATIEPLANNEN
Donderdagavond liet hij voor miljoenen kijkers de finalisten van Germany's Next Topmodel én presentatrice Heidi Klum nog door de studio zweven, morgen staat hij in een knus Brabants theater met zijn show. Over de contrasten in zijn carrière, zijn emigratieplannen, zijn Nederlandse afscheidstournee en hoe je geheim houdt dat acht finalisten van de grootste Duitse modellenwedstrijd in IJmuiden een truc oefenen, praat Hans Klok bij Pauw.

SIERD DE VOS EN FARID AZARKAN OVER DE FINALE VAN DE CHAMPIONS LEAGUE
Sierd de Vos geeft commentaar bij de finale van de Champions League. Hoe bereidt je je als commentator voor op zo’n wedstrijd en wat kunnen we verwachten? Wint Real Madrid voor de derde keer op rij of wordt het toch de avond van Mo Salah? Op dat laatste scenario hoopt Farid Azarkan. Hij is fan van ‘the Egyptian king’ en legt uit waarom.

MINISTER BLOK EN KYSIA HEKSTER OVER RUSSISCHE AANSPRAKELIJKHEID BIJ MH17-RAMP
Nederland stelt Rusland aansprakelijk voor het neerhalen van vlucht MH17 op 17 juli 2014. Donderdag publiceerde het Joint Investigations Team (JIT) de tussentijdse conclusies uit hun onderzoek. De buk-raket waarmee het toestel uit de lucht werd geschoten is volgens het onderzoeksteam afkomstig van het Russisch leger. Het kabinet hoopt de medewerking van Rusland af te dwingen. We praten erover met minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok. Ruslandkenner Kysia Hekster vertelt hoe Rusland naar de kwestie kijkt.

In deze uitzending van Pauw waren Farid Azarkan, Kysia Hekster, Sierd de Vos en Hans Klok te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 25 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie