Uitzending
Pauw - 22-5-2018

22-5-2018

Pauw

1860 x bekeken | 0 reacties
5
Ilse DeLange. Ilse DeLange zit al twintig jaar in het vak en dat gaat de zangeres uitgebreid vieren dit jaar. Met een nieuwe plaat én een bijzonder concert in Carré. En dan staat ze in februari ook nog eens, voor het eerst in haar loopbaan, in de Ziggo Dome. Ze vertelt er alles over en natuurlijk treedt ze ook op.

Hans Timmermans en Liesbeth Hop over de 'choking challenge'. De 15-jarige leerling van het Segbroek College, Clay Haimé, overleed afgelopen zaterdag. De ouders zijn ervan overtuigd dat hij meedeed aan een choking challenge op internet. Iedereen is geschokt. Een ambitieuze jongen die wellicht de gevaren onderschatte van een challenge die zich razendsnel verspreidt via het internet. Hans Timmermans, de rector van het Segbroek College, en specialist Media & Jeugd Liesbeth Hop vertellen erover.

Boris van der Ham en Frits Huffnagel. 'Wat een gesol met het hoogste ambt', luidt de ingezonden brief van onder anderen Boris van der Ham (D66) en Frits Huffnagel (VVD) over de sollicitatieprocedure van de nieuwe burgemeester van Amsterdam. De vacature werd afgelopen vrijdag heropend omdat er te weinig geschikte kandidaten zouden hebben gesolliciteerd. Daarom pleiten zij voor een gekozen burgemeester en wel direct.

Tom Budgen a.k.a. Worstelaar Aleister Black. The Dutch Destroyer noemen ze hem: professioneel worstelaar Tom Budgen. Hij bemachtigde een contract bij de grootste Amerikaanse worstelorganisatie WWE en werd daar als eerste Nederlander ooit kampioen. Dit weekend stond Tom als zijn vaste personage Aleister Black in de ring in de Ziggo Dome, nu schuift hij bij ons aan.

In deze uitzending van Pauw waren Boris van der Ham, Frits Huffnagel en Ilse DeLange te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 22 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie