Uitzending
Pauw - 23-4-2015

23-4-2015

Pauw

1878 x bekeken | 0 reacties
5
Hij zat zes jaar lang in de Tweede Kamer voor de PVV, startte zijn eigen partij: de 'Onafhankelijke Burger Partij' en fusseerde daarna met Rita Verdonk. Nu voegt Hero Brinkman opnieuw een hoofdstuk toe aan zijn politieke carričre. Gisteren presenteerde hij de Ondernemers Partij, waarmee hij zich sterk wil gaan maken voor ondernemers en ZZP’ers. Vanavond in Pauw schuift hij aan en vertelt hij over zijn politieke ambities.

Als haar vriend wordt vermoord gaat ze op zoek naar de daders en raakt verstrikt in een internationaal netwerk van wijnfraude. Het nieuwe boek van Ilja Gort vertelt het verhaal van Leonie Fougard, een journaliste van Le Figaro. Het boek, genaamd Chateau Fatale, baseerde Gort op een eigen onderzoek. In Pauw vertelt Ilja Gort over fraude, boeken en natuurlijk: wijn.

Maandag gaat muzikaal Nederland weer de straat op. Zangers, violisten, drummers en gitaristen, allemaal hopen ze op Koningsdag wat bij te verdienen. Maar hoe maak je als muzikant het verschil? In Pauw geeft artiest Lucky Fonz III tips én geven een aantal straatmuzikanten een voorproefje van Koningsdag.

Europese leiders komen vandaag bijeen in Brussel om te praten over de bootvluchtelingen op de Middellandse Zee. Honderden verdronken afgelopen week toen hun boot kapseisde. Vorig jaar staken ruim 170.000 migranten illegaal de grens over en dit jaar wordt er een toename verwacht. Wat kan de politiek doen tegen de vluchtelingenstroom? Politici Malik Azmani (VVD) en Linda Voortman (GroenLinks) geven antwoord in Pauw.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 23 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie