Uitzending
Pauw - 19-9-2014

19-9-2014

Pauw

1332 x bekeken | 0 reacties
7
Volgende week vrijdag wordt Bart Chabot zestig jaar. Ter ere van dit heugelijke feit koos Bart Chabot zelf zestig verhalen, gedichten en fragmenten uit zijn oeuvre. In zijn boek ‘Zestig’ zijn humor, vervreemding, rock-n-roll en de dood terugkerende thema’s. Vanavond praat hij over zijn zestigste verjaardag en de nacht van poëzie in Pauw.

Met Anouchka van Miltenburg kijkt Pauw vanavond terug op de Algemene Politieke Beschouwingen die de afgelopen week plaatsvonden.

Bondscoach Mitch Fenner heeft in de mannenselectie voor de WK turnen de topfitte Yuri van Gelder vervangen door Anthony van Assche. Waarom? De reden is de voetblessure van Boudewijn de Vries. Waardoor het nog onzeker is op welke toestellen de turner in actie kan komen. Vanavond in Pauw praat Yuri over deze, voor hem, grote teleurstelling.

Vandaag maakte de Franse oud-president Nicolas Sarkozy bekend dat hij terugkeert in de politiek. "Ik ben kandidaat voor het presidentschap namens mijn politieke familie de UMP," schreef hij op zijn Facebookpagina. Wat vind Frankrijk van de terugkeer van de omstreden Sarko? Pauw praat er vanavond over met Stefan de Vries.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 19 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie